Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-waarzegster.nl


  Live waarzeglijn met live waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeglijn met live waarzegsters uit Nederland  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op live-waarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Dankjewel, met een paar zinnen heb je de situatie perfect omschreven. Grappig dat je tot dezelfde conclusie kwam als ik mbt de afstand die ik moet nemen om mezelf te beschermen.




Ervaring van Chantal met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Chantal met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Superbedankt alweer. Mijn tegoed was alweer op. Het gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in. Ik hou u op de hoogte, tot snel dikke x.




Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Een hele fijne man. Draait niet rond de pot. Meteen to the point. Weet meteen waar het omdraait, de nagel op de kop. Een topper op de lijn.




Ervaring van S. met waarzegster Beau   Ervaring van S. met waarzegster Beau   Ervaring van S. geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Hoi, ik heb je vanavond voor de eerste gesproken. Waw. Zoveel goeie raad die je me hebt meegegeven. Zo goed dat je kan invoelen op situaties en die ook kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Ik kon in elk geval heel goed plaatsen wat je allemaal zei. Wat mij betreft een dikke 5 sterren.
Dank je wel en ik spreek je zeker nog Fanny.




Ervaring van Fanny met waarzegster Sid   Ervaring van Fanny met waarzegster Sid   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Lieve lieve Mina, zojuist heb ik u niet kunnen bedanken.
Ik heb u vaker gesproken. Gisteren en vandaag rond 20:30 ook weer gesproken over die ene bijzondere situatie haha. Jij hebt zoveel geduld en jij bent echt een hele lieve dame. Jouw meerdere voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ik wil u heel erg bedanken via deze weg :).

Knuffel en kus.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ina
  Ervaring met waarzegster Ina
  Superlieve en geduldige vrouw, duidelijk en eerlijk consult.




Ervaring van Gaby met waarzegster Ina   Ervaring van Gaby met waarzegster Ina   Ervaring van Gaby geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Bedankt voor je fijne gesprek. Ik heb je nett gesproken en vond het heel bijzonder hoe je dingen zo gedetailleerd kon vertellen zoals over de auto en telefoons ect. Onwijs bedankt Tabitha, ik houdt je op de hoogte als ik iets hoor of zie.

Liefs K.




Ervaring van K. met waarzegster Tabitha   Ervaring van K. met waarzegster Tabitha   Ervaring van K. geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Hoi Sanne, hemelemaal overompeld door jouw reading van afgelopen woensdag, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Emmy x.




Ervaring van Emmie met waarzegster Sanne   Ervaring van Emmie met waarzegster Sanne   Ervaring van Emmie geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Beste Nina ik heb je hulp gevraagd en wat je zij het klop. Nu wachten op de volgende ontwikkeling hoop dat je ook hier gelijk heb.Nina je bent echt goed. En aanrader voor iedereen die net zo als ik niet meer uitkomen. Bedankt Nina. Groetjes Rina




Ervaring van Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Lieve en beste Nina ik ben erg blij met jou antwoord je heb gelijk ik ben wat meer opener ik heb ook het gevoel dat hij mij graag mag, ik ken deze man al meer dan 7 jaar maar ik beschouwd hem eerst als vriend maar een aantal jaren geleden bij mijn verjaardag stuurde hij en groote bos bloemen met deze worden hou van je . Bedankt voor jou mail Nina.




Ervaring van Tamai Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Tamai Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angele
  Ervaring met waarzegster Angele
  Angele, je weet dat je ECHT goed bent, ik probeer je te bereiken en heb al meerdere een fotoreading gestuurd heb.
Wanneer ben je er terug, het is zo spijtig dat zo iemand als jij ontbreekt op deze site, dankje.




Ervaring van onbekend met waarzegster Angele   Ervaring van onbekend met waarzegster Angele   Ervaring van onbekend geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Lieve lieve. Dank je voor jou geduld en lieve advice en nog meer. JZ.




Ervaring van JZ met waarzegster Exena   Ervaring van JZ met waarzegster Exena   Ervaring van JZ geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilith
  Ervaring met waarzegster Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met waarzegster Lilith   Ervaring van Mimi met waarzegster Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilith
  Ervaring met waarzegster Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met waarzegster Lilith   Ervaring van S met waarzegster Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Vitta, ik heb best lang getwijfeld om te bellen, en ik had het beter veel sneller gedaan. Nu zie ik het "dankzij jouw" je bent een engel. Ik dacht eerst het kan niet het is niet maar nu is het daar, alles is uitgekomen tot het huisnummer toe wat je vertelde. Je vertelde me ook de dingen waar ik steeds mijn ogen voor dicht hield. Je bent super.




Ervaring van T.P met waarzegster Vitta   Ervaring van T.P met waarzegster Vitta   Ervaring van T.P geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lieve Lineke, U bent een lieve geduldige vrouw en ik heb u vaker gesproken. Uw voorspellingen zijn uitgekomen nu nog de rest.
Ik had u net rond 21 uur aan de lijn. Ik heb u niet kunnen bedanken, want mijn credits waren op. Heel erg bedankt voor uw geduld.

Knuffel en liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Pas op om met Beau te bellen want hij heeft humor, weet precies hoe het in elkaar zit en geeft gigantisch goede tips.




Ervaring van A met waarzegster Beau   Ervaring van A met waarzegster Beau   Ervaring van A geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met waarzegster Kiki   Ervaring van Angela met waarzegster Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Even Marie gebeld met een vraag over mijn baan. Ze heeft voor mij gependeld en kaarten gelegd. Het antwoord daarvan is juist. Zo is het gegaan. Fijn dat Marie daar zo goed in is. Het duurt niet lang waardoor weinig belkosten. En dan ook raak waardoor ik mij weer goed voel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora, zo blij je te spreken een echt top medium hier op deze lijn.
Zuiver en heldere antwoorden, jij weet alles zogoed te beschrijven en ik sprak alleen maar m,n naam uit.
Echt een topper ben jij.
Dikke 5 sterren Cynthia.




Ervaring van Cin met waarzegster Adora   Ervaring van Cin met waarzegster Adora   Ervaring van Cin geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Lieve Micha, bedankt voor je snelle, uitgebreide en lieve reactie op mijn email. (Van donderdag) Gelukkig wist je nog wie ik was. Heel heel erg bedankt voor het helpen met de blokkade. Ik hoop zo erg dat het gaat helpen om het weer te laten stromen tussen ons en hem uit zijn angsten helpt. Ik hou je op de hoogte als ik iets hoor en wanneer ik in nl ben bel ik je. Veel liefs .




Ervaring van Meisje anoniem met waarzegster Micha   Ervaring van Meisje anoniem met waarzegster Micha   Ervaring van Meisje anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Lieve Sanne, vorige week voorspelde je dat ik onverwachts wat zou gaan horen, en heel snel ik had m,n twijfels. Maar vandaag vanuit het niets een berichtje. Zo wonderlijk.

Groetjes An.




Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Ik heb reuze veel ervaring met mediums en Nina steekt er met kop en schouders bovenuit. Respect Liefde en Bewondering. Bel haar gerust op en ervaar dit zelf.




Ervaring van Miny met waarzegster Nina   Ervaring van Miny met waarzegster Nina   Ervaring van Miny geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Lieve Joke
Het is allemaal goed.
Diana.




Ervaring van Diana met waarzegster Joke   Ervaring van Diana met waarzegster Joke   Ervaring van Diana geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Zo blij dat je terug bent liefs.




Ervaring van anoniem met waarzegster Yoshua   Ervaring van anoniem met waarzegster Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Ohhhhhh, wat ben je goed. Vanmiddag heb ik je aan de lijn gehad. Niet eens een naam genoemd en je kon gewoon alles vertellen en het klopte gewoon. Wat nog moet komen is afwachten. Heb ook ontzettend met je gelachen. Je bent straight to the point. Het was alsof ik met mezelf sprak haha.
Ik bel je zeker weer een keer. Hopelijk krijg ik je te pakken. En hopelijk dit jaar naar Het eiland waar we het over hadden. Je weet wat ik bedoel.
Ik zeg bel Tabitha.

Gr. van die Surinaamse dame.




Ervaring van Dame met waarzegster Tabitha   Ervaring van Dame met waarzegster Tabitha   Ervaring van Dame geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met waarzegster Gunter   Ervaring van RN met waarzegster Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met waarzegster Mina   Ervaring van M. met waarzegster Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alea
  Ervaring met waarzegster Alea
  Hoi Alea, wat fijn dat je zo eerlijk bent en nuchter. Je zegt wat je ziet en vertelt geen sprookjes. Dank dat je meedenkt over het spirituele bad en het reinigen van alle negatieve energie. Het blokkeert mij en dat voelde je heel goed. Wat je zei over D. klopte precies, het is ook een kwestie van tijd. Fijn dat je mij uit mijn paniek kon halen. Tot heel snel hoor. X je.




Ervaring van F. met waarzegster Alea   Ervaring van F. met waarzegster Alea   Ervaring van F. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alea  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Bedankt voor de steun die je me geeft je bent een echte lieve vrouw met een hart van goud. Liefs Monique .




Ervaring van Liefhooghe Monique met waarzegster Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique met waarzegster Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Wauw Jeannet, je hebt me echt geraakt, je voelde de dingen heel goed aan tot in de kleinste details ,alles wat je zei klopte. Je bent een sterke dame. Ik vond het een heel aangenaam gesprek en heb veel bewondering voor jou. Ik heb wel lang moeten wachten, want u lijn was altijd bezet, maar je was zeker het wachten waard.
Dank je wel voor alles .




Ervaring van X met waarzegster Jeannet   Ervaring van X met waarzegster Jeannet   Ervaring van X geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Die Tabitha toch, wat kan zij je geruststellen. Ik praat al meer dan 1 jaar met der en ze is er nooit naast geweest, altijd ga ik met een fijn gevoel bij der weg, zij is zeker een aanrader. Al mijn voorspelling zijn uitgekomen en weet 100% dat die andere ook zullen uitkomen. Keep it up tabitha, 10 sterren voor jou.




Ervaring van Ysay met waarzegster Tabitha   Ervaring van Ysay met waarzegster Tabitha   Ervaring van Ysay geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met waarzegster Anny   Ervaring van G met waarzegster Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met waarzegster Anny   Ervaring van G met waarzegster Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Vorige week heb ik u gebeld of er extra personeel zou komen van buiten de organisatie. U verzekerde mij dat ik daar dan geen last van zou hebben qua werkaanbod Nu een week later is het intern opgelost. Mijn vraag via de pendel en uw gevoel is goed. Fantastisch bent u.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Live-waarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Live-waarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-waarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-waarzegster.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden