Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-waarzegster.nl


  Live waarzeglijn met live waarzegsters uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeglijn met live waarzegsters uit Nederland  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op live-waarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Loes is een kanjer. In het zwartste jaar van mijn leven ontdekte ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Gezien haar reviews werd ik nieuwsgierig en kwam ik in contact met haar. Ze zag heel goed hoe de situatie was en deed ook voorspellingen. Diverse zaken zijn volledig uit gekomen. Tevens heeft Loes er voor gezorgd dat mn verdriet beter te dragen was. Ze ziet alles op haar ogen tot in de meest bijzondere details die niemand wist behalve ik. Ik ben der enorm dankbaar.




Ervaring van M met waarzegster Louisa   Ervaring van M met waarzegster Louisa   Ervaring van M geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah, wat ben je geweldig en lief.
Ben zo blij met jou. Dankjewel voor alles Willy.




Ervaring van Willy met waarzegster Yuorah   Ervaring van Willy met waarzegster Yuorah   Ervaring van Willy geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Hey lola binnen 24 uur je voorspelling uitgekomen ben zo benieuwd wat er nu volgt topper.




Ervaring van Vergeet me niet met waarzegster Lola   Ervaring van Vergeet me niet met waarzegster Lola   Ervaring van Vergeet me niet geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau je bent gewoonweg de beste op de lijn. ik kom altijd weer bij jou uit omdat je het altijd aan het juiste eind hebt. Ik zou in de zomer iemand ontmoeten en wat denk je?. Ja hoor. Niet alleen voor voorspellingen maar als ik even wijze raad nodig heb dan bel ik je graag. Kortom fijne gesprekken met een lach .




Ervaring van Ruby met waarzegster Beau   Ervaring van Ruby met waarzegster Beau   Ervaring van Ruby geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, we spreken elkaar een langere tijd het voelt heel vertrouwd, je bent oprecht met je voorspellingen. Je weet alles duidelijk uit te leggen jou voorspellingen kloppen,
en je bent een zeer betrouwbaar medium.

Lucienne.




Ervaring van Lucienne met waarzegster Gazali   Ervaring van Lucienne met waarzegster Gazali   Ervaring van Lucienne geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mari Elena
  Ervaring met waarzegster Mari Elena
  Lieve Mari Elena, ik zou het je laten weten als je inzichten klopten. Het was voor mij zo anders, maar jij had wel gelijk. Je zag het goed. Dank je wel voor je eerlijkheid. X.




Ervaring van Eva met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Eva met waarzegster Mari Elena   Ervaring van Eva geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Weer een voorspelling uitgekomen van je Nelleke. Wwwoowww gewoon. Ik ben letterlijk aan de kant gaan staan met de auto omdat de bevestiging inderdaad binnen kwam met de boodschap woensdag is het er. Ongelooflijk gewoon. Super bedankt lieve Nelleke.




Ervaring van Bon met waarzegster Nellekke   Ervaring van Bon met waarzegster Nellekke   Ervaring van Bon geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Ik heb juist een zeer mooi gesprek met je gehad en hoop dat je gelijk krijgt. Ik laat het zeker weten van de week. Bedankt .




Ervaring van Maggy met waarzegster Shiloh   Ervaring van Maggy met waarzegster Shiloh   Ervaring van Maggy geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, ontzettend bedankt voor je mail. Ik waardeer het enorm hoe eerlijk en duidelijk je bent. En dat je de situatie zo begrijpt helpt enorm. Het is gewoon een moeilijke situatie en voor mij echt een battle between mind, heart and soul. Ondanks dat ik echt voel dat we een zielsconnectie hebben, wat jij eerder ook al zag, weet ik dat hij mij nu niet kan bieden wat ik wil in het leven. Aan de ene kant erg verdrietig voor mij, maar zoals jij zei. ook voor hem. Ik ga de focus op mezelf leggen en ik zie wel wat voor moois er op mijn pad komt. Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegster Donna   Ervaring van S. met waarzegster Donna   Ervaring van S. geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke.dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke ontzettend bedankt je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met waarzegster Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met waarzegster Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nellekke
  Ervaring met waarzegster Nellekke
  Lieve Nelleke, ik heb je gisteren gesproken en daarbij had je iets gezegd wat vandaag is uitgekomen. Je bent top Nelleke. Dit heb je zo goed gezien dat ik je het gelijk wil laten weten hoe goed je het had gezien. De blijdschap is inmens en ben echt blij dat ik je gesproken had. Tot heel snel weer lieve Nelleke. Ontzettend bedankt. Je bent een shinning star.




Ervaring van Jeweetwie met waarzegster Nellekke   Ervaring van Jeweetwie met waarzegster Nellekke   Ervaring van Jeweetwie geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, twee geleden gesproken voor het eerst, je zei de situatie hoe het was zonder enig vraag te stellen, zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel te spreken morgen na jou verlof. Dikke kus Bieke van der Velde.




Ervaring van Bieke met waarzegster Donna   Ervaring van Bieke met waarzegster Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 3 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, twee weken geleden gesproken voor het eerst. Je vertelde precies de situatie hoe het is zonder enige vraag te stellen. Zes dagen later komt er stuk uit die jij voorspelde. Ongelooflijk sterk. Ik hoop jou snel weer te spreken. Dikke kus Bieke.




Ervaring van Bieke met waarzegster Donna   Ervaring van Bieke met waarzegster Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Peter
  Ervaring met waarzegster Peter
  Ik heb gisteren Peter gesproken hij vertelde mij in grote lijnen wat me nog te wachten stond en hoe ik me voelde alsof er een steen op me hart lag die ik eraf wil hebben. Meer woorden heb ik niet nodig zo precies je me situatie verteld maar ook gelukkig een lichtpunt ga krijgen. Dat met wat horoscoop info erbij ik vond het top. Dank je heel erg voor je gesprek zeker moeite waard als je wat duidelijkheid wil hebben en klemzit. Toppie Peter.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Peter   Ervaring van Anoniem met waarzegster Peter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Peter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Net Marya gesproken en kon haar vertellen dat de beschrijving van een persoon en de waarschuwing voor deze vrouw helemaal is uitgekomen. Heel veel dank hiervoor. Ook de voorspelling betreffende mijn grote liefde is uitgekomen.




Ervaring van Ineke met waarzegster Marya   Ervaring van Ineke met waarzegster Marya   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Beau is straight to the point, maar op een respectvolle manier. Hij zal je helpen waar hij maar kan. Een toppertje. Je bent een cadeautje.




Ervaring van Kathy met waarzegster Beau   Ervaring van Kathy met waarzegster Beau   Ervaring van Kathy geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Dankjewel Donna. In korte tijd meerdere antwoorden mogen ontvangen via email. Ook zo uitgebreid. En duidelijk.
Kan me voorstellen dat je soms denkt, weer die vragen.
Maar je helpt me zo geduldig en lief.
Mijn dank is groot.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Donna   Ervaring van Karin met waarzegster Donna   Ervaring van Karin geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Lieve Louisa, ontzettend bedankt voor ons fijne gesprek van net. Het is al de derde keer dat ik je spreek en vandaag was toch wel extra fijn. Louisa werkt net iets anders, zonder kaarten en zij krijgt echt beelden door. Zo kon zij mij in een liefdeskwestie goed aangeven wat er speelde en daarbij kan ik bevestigen dat dit ook echt zo was. Vandaag kreeg je echt duidelijk door loslaten, en dat heb ik hem zelf vrijdag ook al gezegd. Het is tijd om voor mezelf te kiezen. Bedankt dat je het niet mooier maakt dan het is, maar echt de waarheid zegt. Veel liefs.




Ervaring van Stef met waarzegster Louisa   Ervaring van Stef met waarzegster Louisa   Ervaring van Stef geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. En het klopte ook helemaal. Dank u wel, warme lieve vrouw. Ik heb vertrouwen er weer in. Warme groet, Mariska.




Ervaring van Maris met waarzegster Isha   Ervaring van Maris met waarzegster Isha   Ervaring van Maris geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Hartelijk dank voor het fijne gesprek van vanmiddag. Ik belde u met een heel druk hoofd vol vragen. U heeft gezorgd dat de hele situatie inzichtelijk voor me is geworden. De puzzelstukjes zijn inderdaad op zijn plek gevallen. Ik zie mijn eigen aandeel in het geheel.
U slaat de spijker op zijn kop en weet de personen en situatie precies te omschrijven. Ik heb na dit gesprek een enorme rust ervaren. Inderdaad, een mooier kado had ik niet kunnen krijgen.
Hartelijk dank. Ik bel u snel weer.
Groetjes Sabine.




Ervaring van sabine met waarzegster Isha   Ervaring van sabine met waarzegster Isha   Ervaring van sabine geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Haha je had het goed gezien in je kaarten het ging niet door want je had er geen goed gevoel bij en dat klopte helemaal. Je bent een mooi mens en meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van lachenbekje met waarzegster Elena   Ervaring van lachenbekje met waarzegster Elena   Ervaring van lachenbekje geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Biba
  Ervaring met waarzegster Biba
  Topvrouw. Ziet het snel en duidelijk, en zegt zoals het is.




Ervaring van anoniem met waarzegster Biba   Ervaring van anoniem met waarzegster Biba   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marya
  Ervaring met waarzegster Marya
  Bedankt voor jou prachtige consult.
Je heb me goed geholpen en mooie inzichten gegeven.
Een aanrader om een keer te bellen.




Ervaring van rob met waarzegster Marya   Ervaring van rob met waarzegster Marya   Ervaring van rob geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Wow vanavond Marja gesproken, heel bijzonder gesprek gehad. Zoveel mooie dingen gehoord van haar tekening.
Ik voelde bij haar een warm en zuiver en zo'n vertrouwd gevoel als of ik haar al jaren ken.
Ik ga haar nog vaak bellen en Marja mijn belofte kom ik zeer zeker na ik laat het je weten.
Dank voor het intens mooie geprek. Lieve groet Marion.




Ervaring van marion met waarzegster Marja   Ervaring van marion met waarzegster Marja   Ervaring van marion geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maakali
  Ervaring met waarzegster Maakali
  De meest zuivere medium op de lijn. Zij ontvangt heldere boodschappen van het universum, die ook uitkomen. Dank je wel. Een toppertje.




Ervaring van A met waarzegster Maakali   Ervaring van A met waarzegster Maakali   Ervaring van A geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegster Nima   Ervaring van Nathalie met waarzegster Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Antonia
  Ervaring met waarzegster Antonia
  Wouw wat een consult en healing. Ik voel mij een stuk rustiger en lichter. Ik ben benieuwd wat de uitwerking zal zijn op mijn maatje en geliefde. Ik houd je op de hoogte. Dank je wel..




Ervaring van Joke met waarzegster Antonia   Ervaring van Joke met waarzegster Antonia   Ervaring van Joke geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat een geweldige vrouw en fantastisch medium ben je.
Je vertelde me een aantal weken geleden dat er opties voor een andere woning zou komen. Gister heb ik hier inderdaad bericht van gekregen.
Bel je zodra ik kan verhuizen, zal het behang alvast gaan kopen.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  lieve Morgane,

bedankt voor uw begrip en ons gesprek.
heel goede inzichten gekregen, heel veel dingen al uitgekomen je bent een toppertje op deze lijn je bent als een vriendin . dikke knuffel, x.




Ervaring van paulien met waarzegster Morgane   Ervaring van paulien met waarzegster Morgane   Ervaring van paulien geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Remon
  Ervaring met waarzegster Remon
  Hoi Remon, wat ben ik onder de indruk van ons telefoon gesprek. Je voelt het zoo goed aan. Beschrijving van personen ben je ook zoo goed in. Je voelt zuiver, empathisch aan. Fijne stem heb je. Ik bel je weer. Nogmaals bedankt.




Ervaring van Assie met waarzegster Remon   Ervaring van Assie met waarzegster Remon   Ervaring van Assie geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Nog steeds zit ik na te genieten van mijn gesprek met deze SUPER dame. Ik ben gewoonweg sprakeloos wat zij mij allemaal had te vertellen. Zij geeft mij terug de moed en de kracht om een nieuw leven te beginnen en hoe. En ik ben er zeker van dat Isha mij stap voor stap wil begeleiden hierin. Isha, you rule.




Ervaring van Sandra met waarzegster Isha   Ervaring van Sandra met waarzegster Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Lieve Marja, heel bijzonder om te ervaren hoe je alles tekent en communiceert. En je hebt zo n lieve stem was ik nog vergeten te zeggen. Liefs van die van de sigarenbandjes oma xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marja   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sim
  Ervaring met waarzegster Sim
  Sim is een power medium. Zij geeft je de instructies exact vanuit de overtuiging dat het zal werken. Niet opgeven zegt ze. En je voelt dat haar woorden je kracht geven. Een bijzonder coachend medium. Bless you Sim.




Ervaring van John met waarzegster Sim   Ervaring van John met waarzegster Sim   Ervaring van John geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marja
  Ervaring met waarzegster Marja
  Lieve Marja,

Je bent een topper. Je waarneming via jou mooie tekening kenmerkt jou kwaliteiten. Heel apart hoe jij je informatie doorgeeft. Het klopt allemaal en nog eens zuiver ook. Ik raad iedereen Marja aan. Ze is heel goed. Dankjewel Marja.




Ervaring van Aruna met waarzegster Marja   Ervaring van Aruna met waarzegster Marja   Ervaring van Aruna geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Dank je wel Olga voor jou helderheid. Dit geeft mij rust. Zodat ik weet wat ik moet beslissen.

LG Meola.




Ervaring van Meola met waarzegster Olga   Ervaring van Meola met waarzegster Olga   Ervaring van Meola geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Live-waarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Live-waarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-waarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-waarzegster.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden